Paidos – Escola a Sant Fruitós de Bages

Som una Cooperativa d’Educació del Bages que va establir les seves arrels fa 49 anys a la població de Sant Fruitós de Bages. Fomentem la innovació en la formació dels nostres alumnes i per això sempre hem volgut estar al capdavant de les noves tendències en formació i educació. Tot i estar situada a Sant Fruitós de Bages, la nostra escola de treball cooperatiu, rep alumnes diverses poblacions properes, ja que mares i pares d’alumnes se senten motivats per formar als seus fills en la nostra ferma aposta per una escola innovadora. Posem a la disposició de les families els nostres serveis d’escola bressol, educació infantil, educació primària i ESO.

LLAR D’INFANTS PAIDOS

A la llar d’infants de l’Escola Paidos, creem un vincle afectiu perquè els nens se sentin acompanyats i segurs a l’escola, i deixem el temps necessari perquè l’infant es relacioni amb els companys i les educadores.

EDUCACIÓ INFANTIL

Acompanyem a l’alumne en la construcció dels seus aprenentatges, per tal que siguin significatius i li permetin establir relacions entre; les experiències, els coneixements previs i els nous continguts d’ensenyament.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Proporcionem les competències pel desenvolupament personal i social. També fomentem el treball cooperatiu,  l’educació emocional, la solidaritat, la llibertat, la igualtat, el pensament crític,  el compromís i l’esforç.

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

En l’etapa de l’ESO (Educació Secundària Obligatòria) ens comprometem a formar persones amb les competències i habilitats necessàries per afrontar i adaptar-se als canvis constants d’un món global.

Formació innovadora a Sant Fruitós de Bages

L’Escola Paidos està situada a Sant Fruitós de Bages. Som un Escola de treball cooperatiu i els nostres trets diferencials són l’aprenentage cooperatiu basat en l’educació amb les noves tecnologies, l’estudi de llengües estrangeres des de ben petits i la pràctica d’esports per reforçar el treball en equip, la cooperació i l’autoestima, i a part, fomentar una vida sana. Altres trets identitaris són l’educació emocional i l’atenció psicopedagògica que reben els nostres alumnes.

L’Escola Paidos té el Segell Smart, un segell d’Innovació Educativa. Aquest segell acredita que un centre escolar porta a terme un projecte educatiu amb les metodologies didàctiques de més rellevància pedagògica. En el següent video us ho expliquem més detalladament i també esmentem com impacta en l’educació dels nostres alumnes.

Tota la informació sobre L'Escola Paidos Cooperativa. Registra't ara!

Dona't d'alta a la Newsletter del Paidos i estigues al dia del que passa a la nostra escola a Sant Fruitós de Bages.

 

ESDEVENIMENTS ESCOLA PAIDOS

Descobreix els propers esdeveniments a la nostra escola a Sant Fruitós de Bages

ÚLTIMES NOTICIES ESCOLA PAIDOS

Estigues al dia de tot el què passa a la nostra escola

admin
22 setembre, 2020

Ja tenim les mascaretes del Paidos!

admin
14 setembre, 2020

Primer dia del Curs 2020/21

QUÈ DIU LA GENT SOBRE L'ESCOLA PAIDOS

Esbrina què pensa la gent de l'Escola Paidos Cooperativa

anna-bret

Anna Bret

Professora del Departament d'Anglès

“ Formem ciutadans del món i aprenem a utilitzar les llengües estrangeres. ”

carme planas

Carme Planas

Mestra de l'Escola

“ El nostre compromís és l’exercici responsable de l’educació com la millor inversió en el futur personal i col·lectiu de cada alumne. ”

betlem vilaró

Betlem Vilaró

Mare d'alumnes

“ Una escola oberta a tothom, amb bons equipaments i accessos. ”

encarna sanchez

Encarna Sanchez

Exalumna i metgessa de familia

“ Una escola amb un gran cor. ”

jaume-ambros

Jaume Ambrós

Mestre i Coordinador Pla Català de l'Esport i activitats esportives

“ Potenciem l’adquisició de valors, els hàbits saludables, l’esperit de superació, la confiança en un mateix i el treball en equip. ”

josep orive

Josep Orive

Professor i President de la Cooperativa

“ Som una cooperativa de mestres de caràcter aconfessional, plural i catalana. ”

XARXES SOCIALS ESCOLA PAIDOS

Els d'Infantil fem #English amb la Joana aprofitant els espais exteriors que tenim a l'Escola! El Frankie ens visita i ens fa riure d'allò més! 🤣
Amb la Carme fem jocs matemàtics🧮 i de llengua i l'hora del conte manipulant diferent material i escoltant les millors històries!👏🏻

4
Load More...