Restaurant escolar, transport escolar i acollida matinal a l’Escola Paidos

Els millors serveis a disposició dels nostres alumnes i les families

A l’Escola disposem de cuina pròpia i els menús són proporcionats i adequats per l’empresa Saned per a proporcionar una dieta equilibrada  i variada. En la  franja horària del  migdia, un  equip de monitors atén els alumnes i organitza activitats  diverses. El Servei de menjador pot ser fixe o eventual.  Al llarg del  migdia, hi ha la possibilitat de realitzar  diferents activitats extraescolars, tant abans com  després  del dinar: ballet, natació, ceràmica, dibuix i  pintura,  angles, etc.

Ben aviat disposarem d’un nou servei d’Snack Bar obert a totes les famílies.

Juntament amb Saned, el nostre principal compromís consisteix en oferir una alimentació variada, equilibrada, sana i tremendament atractiva. Fomentant una sèrie d’hàbits saludables en els nens que després es traslladin a la seva vida adulta. Les nostres fruites i verdures són ecològiques i de productors locals i els nostres peixos de llotja. Ingredients sempre frescos i de proveïdors certificats amb la màxima garantia sanitària.

Servei d’Esmorzars

Aquest servei està obert a totes les famílies que ho desitgin. Cal notificar-ho a la Secretaria a les 9.00 h del  matí.

"Una bona alimentació és part de l'educació dels nostres fills"

Servei de Transport Escolar per ajudar a les famílies

El nostre centre ofereix un servei de transport mitjançant l’empresa TransBages, aquest servei és a la finalització de la jornada escolar per facilitar l’organització de les famílies. El servei és per Educació Infantil, Primària i ESO, i la sortida és a les 17:30hores.

Aquest és el recorregut:

Pavelló / Urbanización Brucardes / Camp de futbol / La Rosaleda / Ctra. Santpedor (forn) / Bases (davant Banc Sabadell) / Bases (Centre Hospitalari) / Carrer Barcelona (davant Pintur) / Carrer Bruc (davant cuines)/ Carrer Prudenci Comellas / Ctra. Vic (davant DARSA) / Ctra. Vic: (davant Roqueta) / Cal Gravat / Carrer Divina Pastora / Carrer Sant Llorenç de Brindisi (davant Oms i de Prat) / Carrer Viladordis / Carrer Sant Cristòfol (davant Mercat) / Carrer Sant Cristòfol (davant Opel) / Santpedor

Acollida matinal

Acollida Matinal

MATINAL: de 8.00 a 9.00 h.

Adreçada a Llar d’Infants (gratuït) i Ed. Infantil (P3).

Per a Ed. Infantil (P4 i P5)i Ed. Primària(Salut + Esport), dins el
programa HÀBITS SALUDABLES A L’ESCOLA.

MIGDIA: de 13.00 a 13.30h. i de 15.00 a 15.30h.
Ed. Infantil i Primària.

TARDA: de 17.30 a 18.30 h.
Llar d’Infants (Minuts menuts).