Projectes Internacionals a l’Escola Paidos

És molt important situar als alumnes en contexts reals d’aprenentatge

Els alumnes d’ESO de l’escola Paidos participen en projectes internacionals amb alumnes dels EUA i Alemanya. Les escoles participants són: Alstergymnasium i The Fessenden School. Els objectius generals dels projectes internacionals de l’escola són:

  • Establir contacte amb escoles d’altres països.
  • Afavorir la pràctica de la llengua anglesa.
  • Promoure el coneixement d’altres cultures.
  • Impulsar el respecte envers altres cultures.
  • Fomentar la curiositat lingüística.

Quins Projectes Internacionals fa cada curs?

1r  i 2n ESO – E-FRIEND PROJECT

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO practiquen l’anglès i coneixen noves cultures a través de l’intercanvi de correus electrònics amb alumnes americans i alemanys.

3r ESO – INTERCULTURAL PROJECT

Els alumnes de 3r d’ESO descobreixen les diferències entre la nostra cultura i l’americana en diverses situacions quotidianes amb l’ajuda d’estudiants de Boston.

4t ESO – EXCHANGE PROJECT

Els alumnes de 4t d’ESO participen en un projecte d’intercanvi amb l’escola alemanya Alstergymnasium. Durant el curs, els alumnes de les dues escoles participen en un conjunt d’activitats de coneixença (emails, vídeo trucades, etc) i el projecte culmina amb un intercanvi d’estudiants. Els nostres alumnes acullen a un alumne alemany durant una setmana i després gaudeixen d’una estada  a Alemanya amb la família dels estudiants alemanys.