Back

Casal d’Estiu Paidos – Kids&Us

English Summer Fun by Kids&Us

T’imagines els teus fills i filles fent una immersió en anglès i al costat de casa? Milloraran el seu nivell d’anglès d’una manera divertida i engrescadora i passant-t’ho d’allò més bé al nostre “English Summer Fun by Kids&Us“.

Cançons i coreografies inèdites, històries divertides, activitats refrescants, manualitats temàtiques, taller de teatre, activitats i jocs a l’aire lliure, excursions per la comarca, jocs temàtics a la piscina exterior… i tot en anglès!

L’English Summer Fun és el resultat de l’esforç continu d’un equip de persones amb gran experiència en el món de l’ensenyament de l’anglès per a nens petits. Els coneixements pedagògics de l’equip d’I+D de Kids&Us i les necessitats motivacionals dels nostres alumnes es combinen per oferir una experiència única als petits mentre aprenen anglès.

Les experiències més divertides tot aprenent anglès

L’English Summer Fun by Kids&Us és un casal d’estiu amb un objectiu molt clar: “Que els alumnes tornin cada dia a casa amb la sensació que han viscut unes experiències divertides i diferents i sense adonar-se que tot això ho han fet al mateix temps que aprenen anglès”.

  • LLOC: Escola Paidos.
  • EDAT: Per a nens i nenes de P2 (els nens que hagin fet P2 hauran de tenir 3 anys a l’hora de fer el casal) a 6è.
  • RATI: Un màxim de 10 infants per a cada monitor (+ Directora de lleure titulada permanent). 60% dels Monitors amb titulació homologada.
  • IDIOMA VEHICULAR: 100% en anglès.
  • EXCURSIONS: Tot els infants rebran una polsera identificadora que servirà per a totes les setmanes. Aquesta polsera té un codi QR imprès per tal que, en cas que l’infant es perdi o es desorienti, la polsera pugui ser escanejada amb un dispositiu mòbil. Fent això, a la pantalla del dispositiu mòbil apareixeran les dades de contacte de la Directora del casal. Aquestes polseres són impermeables, per tant, no cal que se les treguin per a l’estona de piscina.

Altres casals d'estiu a l'EScola Paidos

Els casals esportius al Paidos, la millor manera de passar l'estiu