Restaurant escolar a l’Escola Paidos

“El Raconet del Paidos”

A l’Escola disposem del restaurant “El Raconet del Paidos” un  restaurant escolar amb cuina pròpia.  Els menús són proporcionats per l’empresa Saned. Juntament amb Saned, el nostre principal compromís consisteix en oferir una alimentació variada, equilibrada, sana i tremendament atractiva. Fomentant una sèrie d’hàbits saludables en els nens que després es traslladin a la seva vida adulta. Les nostres fruites i verdures són ecològiques i de productors locals i els nostres peixos de llotja. Ingredients sempre frescos i de proveïdors certificats amb la màxima garantia sanitària.

Pel que fa a l’esmorzar, l’escola va iniciar, activament, un programa de desenvolupament d’hàbits saludables, tot incidint en què els esmorzars fossin equilibrats escollint el dimecres com el dia de l’esmorzar amb fruita a tota l’escola.  A més a més, a l’hora d’esmorzar, cada dia s’obre el Snack Bar amb una gran varietat d’aliments (fruita, entrepans i reposteria) per a tots els alumnes de primària i secundària.

A l’hora de dinar, els alumnes de primària i secundària mengen al restaurant de manera autònoma, escullen el lloc on volen seure, paren la taula i es serveixen. 

Durant tot el migdia hi ha un equip de monitoratge que atén els alumnes i organitza activitats diverses.  Durant aquesta franja horària hi ha la possibilitat de realitzar diferents activitats extraescolars: ballet, natació, arts plàstiques, anglès, judo, patinatge, etc.

Cafeteria oberta a totes les famílies de l’escola de 8:15 a 9:30 del matí.